Fairing

Fairing Complete Diet Choklad 1kg

I lager

379 kr
439 kr
Måltidsersättare framtagen både för atleter och vardagsmotionärer som kan användas vid en VLCD (very low calorie diet).
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Gå ner i vikt med Complete Diet

Complete Diet från Fairing är den kompletta måltidsersättningen för dig som vill gå ner i vikt och se snabba resultat! Complete Diet innehåller allt din kropp behöver under 1 dygn. Äter du tre portioner per dag betyder det att du tillgodoser alla kroppens behov av makro och mikronutrienter.

 

Dietshake med lågt GI

Genom Complete Diets låga energiinnehållet tappar du snabbt i vikt utan att ligga för lågt i protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler. Dieten har ett lågt GI (glykemiskt index) vilket gör att du håller insulinet i schack mellan måltider. Detta beror på att Fairing har valt att använda fruktos och palatinos som kolhydratkällor.

 

Fördelar med Fairing Complete Diet

 • Fiberrik och kvalitativ viktminskningsprodukt
 • Förser kroppens alla behov
 • Gå ner i vikt snabbt och hälsosamt
 • Uppnå en hög grad av mättnadskänsla
 • Anpassa själv till din diet
 • Finns i flera goda smaker

 

Palatinos för viktnedgång

Palatinos är en variant på socker men har extremt lågt GI (glykemiskt index) och är dessutom vänlig mot tänderna. Complete Diet är även en låglaktosprodukt, vilket både är skonsamt för överkänsliga, men också för magen generellt som inte blir uppblåst eller svullen efter måltid. De största fettkällorna i Complete Diet är svensk rapsolja med en bra andel enkelt- och fleromättat fett samt MCT som tas upp snabbt i kroppen och inte lagras som underhudsfett.

 

En hög grad av mättnadskänsla

Andra källor i Complete Diet är bra fett från både kakao och havre. Andelen fiber är hög vilket gör att du får en högre och mer behaglig mättnadskänsla. VLCD-produkten (very low calorie diet) är framtagen av en näringsexpert och såklart godkänd av Livsmedelsverket.

 

Anpassa din diet

Med Complete Diet kan du själv anpassa din diet. Vill du inte leva enbart på dieten går det utmärkt att bara ta en portion som mellanmål eller måltidsersättning till mål du själv väljer. Complete Diet finns i flera goda och krämiga smaker.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett altenativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.