North Nutrition

North Nutrition Omega-3 120 Kapslar

Ej i lager

89 kr
99 kr
Nyttiga fettsyror som kroppen inte själv kan producera

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Nyttiga fettsyror som kroppen inte själv kan producera.

Omega 3 är ett vanligt kosttillskott för att få i sig nyttiga fetter som i vanlig kostväg finns i fisk och margarin baserat på rapsolja. Omega 3 är essentiella fettsyror, vilket betyder att kroppen inte själv kan producera dem, utan måste få i sig det genom mat eller kosttillskott. Omega 3 från North Nutrition kommer i en praktisk kapselformat som är enkelt att få i sig och innehåller hela 3000 mg fiskolja och 540 mg DHA (dokosahexaensyra) per portion.

 

Fördelar med Omega 3

 • Antiinflammatoriska egenskaper
 • Ökad viktminskning
 • Förstärkt immunförsvar
 • Praktisk kapselform
 • Minskar risker för förkylning, hosta och influensa
 • Bra för den fysiska och mentala hälsan

 

Omega 3 i träning

Många aktiva personer äter en stor del Omega 3, och det finns många positiva effekter som uppstår när du tränar och samtidigt får i dig Omega 3. Till exempel kan Omega 3 kan användas som ett bra stöd för viktnedgång i samband med motionerande träning, det kan också ha fördelaktiga effekter för ditt immunförsvar och minskar riskerna för förkylning, hosta och influensa, vilket är vanligt förekommande under vinterhalvåret. Omega 3 kan också ha antiinflammatoriska egenskaper, vilket blir extra önskvärt om du tränar, då det är mer vanligt med inflammationer i både blod och vävnader.

 

Brist på Omega 3

Omega 3 är inte bara bra för den fysiska hälsan, utan också för den psykiska. I den mänskliga kroppen består hjärnan av 60% fett, och en brist av Omega 3 kan leda till ett flertal sjukdommar och psykiska problem. Mest känd är Omega 3 för att ha en skyddande effekt mot hjärt-och kärlsjukdomar eftersom en brist påverkar blodfetterna negativt. Omega 3 har även visat sig vara skyddande mot andra kroniska sjukdomar, så som alzheimer, eftersom Omega 3 håller hjärnan friskare.

Box

Omega 3 från North Nutrition tar jag varje dag i samband med måltid för att ge hjärta och hjärna så bra förutsättningar som möjligt att fungera bra.

/Ambassadör Marcus