North Nutrition

North Nutrition Omega-3 120 Kapslar

I lager

79 kr
129 kr
Nyttiga fettsyror som kroppen inte själv kan producera
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Nyttiga fettsyror som kroppen inte själv kan producera.

Omega 3 är ett vanligt kosttillskott för att få i sig nyttiga fetter som i vanlig kostväg finns i fisk och margarin baserat på rapsolja. Omega 3 är essentiella fettsyror, vilket betyder att kroppen inte själv kan producera dem, utan måste få i sig det genom mat eller kosttillskott. Omega 3 från North Nutrition kommer i en praktisk kapselformat som är enkelt att få i sig och innehåller hela 3000 mg fiskolja och 540 mg DHA (dokosahexaensyra) per portion.

 

Fördelar med Omega 3

 • Antiinflammatoriska egenskaper
 • Ökad viktminskning
 • Förstärkt immunförsvar
 • Praktisk kapselform
 • Minskar risker för förkylning, hosta och influensa
 • Bra för den fysiska och mentala hälsan

 

Omega 3 i träning

Många aktiva personer äter en stor del Omega 3, och det finns många positiva effekter som uppstår när du tränar och samtidigt får i dig Omega 3. Till exempel kan Omega 3 kan användas som ett bra stöd för viktnedgång i samband med motionerande träning, det kan också ha fördelaktiga effekter för ditt immunförsvar och minskar riskerna för förkylning, hosta och influensa, vilket är vanligt förekommande under vinterhalvåret. Omega 3 kan också ha antiinflammatoriska egenskaper, vilket blir extra önskvärt om du tränar, då det är mer vanligt med inflammationer i både blod och vävnader.

 

Brist på Omega 3

Omega 3 är inte bara bra för den fysiska hälsan, utan också för den psykiska. I den mänskliga kroppen består hjärnan av 60% fett, och en brist av Omega 3 kan leda till ett flertal sjukdommar och psykiska problem. Mest känd är Omega 3 för att ha en skyddande effekt mot hjärt-och kärlsjukdomar eftersom en brist påverkar blodfetterna negativt. Omega 3 har även visat sig vara skyddande mot andra kroniska sjukdomar, så som alzheimer, eftersom Omega 3 håller hjärnan friskare.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett altenativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.