North Nutrition

North Nutrition Sports Drink Raspberry 800g

I lager

99 kr
149 kr
Komplett sportdryck under aktiva träningspass!
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Komplett sportdryck under aktiva träningspass!

Sports Drink från North Nutrition är en fantastisk sportdryck som används bäst under explosiv träning där energi behövs fyllas på innan och under. Få ut maximalt av varje träningspass med Sports Drink från North Nutrition, drycken är framförallt framtagen för idrottare som utöver explosiva sporter, där vätska, energi och mineraler kommer att spela en stor roll.

 

Effektiv sportdryck i flera smaker

Drycken blandas endast med vatten och finns i flera fruktiga och goda smaker. Burken har ett praktiskt format med återslutande lock så att du enkelt kan ta den med dig i träningsväskan.

 

Fördelar med Sports Drink

 • Sportdryck laddad med kolhydrater
 • Finns i flera goda smaker
 • Blandas endast med kallt vatten
 • Innehåller inget salt eller fett

 

Sportdryck med kolhydrater

Kolhydrater kallas också för musklernas bränsle och är en nödvändighet för dig som tränar! Sports Drink innehåller hela 46 g nyttiga kolhydrater per portion, samtidigt som den är helt fri från både fett och salt. Hur du skall äta kolhydrater vid träning ser olika ut beroende på vad du vill uppnå. Att dricka kolhydrater under träning bör du göra som tränar extremt hårt och behöver fylla på under träningspasset, eftersom du inte vill tappa i prestationsförmåga och orka mer! Sports Drink kan även drickas efter ett träningspass för att få i dig energi och snabba på återhämtningsfasen efter att dina muskler brutits ner.Undvik dock kolhydrater under träning om du är ute efter fettförbränning och viktnedgång, kolhydraterna gör då att fettförbränningen stannar.

 

Kolhydrater innan träning

Sports Drink kan drickas när som helst under dygnet då du vill ladda upp med kolhydrater och energi. Innan till exempel ett lopp kan det vara fördelaktigt att ladda med kolhydrater, vilket kan göras flera dagar innan. 20-60 minuter innan träningspasset kan det vara bra att ladda på med extra kolhydrater för att öka din prestationsförmåga.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.