Valuelab

Valuelab Kreatin 500g

I lager

199 kr
249 kr
Kreatin ökar styrkan, muskelvolymen och ger snabbare återhämtning.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Kreatin är idag ett av de mest populära kosttillskotten bland atleter världen över. Valuelab Kreatin är ett helt rent kreatinmonohydrat som endast innehåller mikroniserat kreatin.

Kreatin från Valuelab är ett kreatin monohydrat pulver som används för att öka styrka, prestanda och uthållighet och har en neutral smak, som enkelt kan blandas ihop med andra prestationshöjande kosttillskott. Pre Workout'er innehåller vanligtvis redan kreatin, men vissa personer har behovet av att öka kreatininnehållet och med Valuelab Kreatin kan du nu själv bestämma mängd kreatin i din pre-workout! Kreatinet kan självklart också tas precis som det är ihop med kallt vatten och kan ha förbättrande effekter för en snabbare återhämtning.

 

Fördelar med Valuelab Kreatin

 • Ökar styrka, fokus och explosivitet
 • Kan blandas med andra prestationshöjare
 • Endast 20 kalorier per portion
 • Neutral smak
 • Gör muskulaturen större

 

Kreatin Monohydrat Pulver

Varje portion av Valuelab kreatin innehåller 100% kreatin Monohydrat (5g) och är ett effektivt tillskott för dig som vill öka prestation, kraft och energi under fysisk aktivitet. Kreatin Monohydrat är ett kosttillskott som passar de flesta aktiva människor och är väl omtyckt i både fitness och idrottsvärlden på grund av dess effekter på explosivitet!

 

Kreatin Monohydrat består av aminosyrorna metionin, arginin och glycin och med en daglig dos på 5g kan du snabbt uppnå ökad kraft, fokus och explosiv energi! Kreatin Monohydrat passar alla och är ett utmärkt kosttillskott att börja med om du inte använt kreatin tidigare. Kreatin har inte bara prestationshöjande och muskelbyggande effekter, utan kan även verka aktivt för att förminska återhämtningstid efter ett träningspass.

 

Öka kreatinlagret

Kreatin har en stor påverkan på muskelns naturliga, kemiska energi. Muskler innehåller naturligt en viss del kreatin och en komplettering av kreatin kan öka kreatinlagret med upp till 40%. Kreatin har länge används av både idrottsmän och i Bodybuilding, men har på senare tid blivit allt mer vanligt i allmänhet bland personer som tränar. Valuelab har här en enkel, snabb och effektiv kreatinprodukt, som passar så väl nybörjare som veteraner. Kreatinet är tillverkat, kvalitetskontrollerat och testat i Sverige.

FAQ Kretain

Vad gör kreatin?
Kreatin bidrar med energi till musklerna vid kortvarig och explosiv ansträngning.

Vad är kreatin?
Kreatin är ett ämne som finns naturlig i kroppen, ämnet finns i maten vi äter men även som kosttillskott. 

Vilken dosering kreatin behöver man? 
Livsmedelsverket skriver: "I människokroppen bildas runt 1-2 gram kreatin per dag, och via maten får vi i oss i genomsnitt 1 gram kreatin per dag". Rekommendation är att ligga på runt 5 gram kreatin per dag men här är det bra att ta hänsyn till din kroppsvikt. Ju mer du väger, desto större dos har du behov av: Under 60 kg – 5 g per dag.

När skall man ta kreatin? 
De finns fördelar med att ta kreatinet både före och efter träning så här kan man ta de på dygnet då det passar. De viktigaste är att ta de dagligen. 

 

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.