Rabattkoder

Letar du, har funderingar eller önskar mer information om rabattkoder hos oss på Sportkost har du hittar rätt!
Här har vi samlat de vanligaste frågorna om Sportkost rabattkoder, hur de används samt vart man kan hitta rabattkoder som tillhör oss. 

Sportkost nyhetsbrev
Då vi erbjuder kampanjer som har rabattkoder är de säkrast att följa Sportkost nyhetsbrev för att få ta del av dessa rabattkoder. Dessa rabattkoder brukar då erbjuda en procentsats på ett helt köp, rabatt på vara eller fri frakt. 

Sportkost sociala medier
Då vi på Sportkost har erbjudande där man behöver rabattkod brukar vi posta koderna på våra sociala kanaler Instagram och Facebok. Här tipsar vi er om att följa vårt fantastiska Sportkost Team som har personliga rabattkoder de nyttjar under vissa perioder. 

Sportkost studentrabatt
Vi samarbetar med studentorganisationen Studentkortet så är du medlem får du via dem tillgång till en rabattkod på Sportkost.

Sportkost Blåljusrabatt
Vi samarbetar med organisationen Blåljusrabatten så är du medlem får du via dem tillgång till en rabattkod på Sportkost.

Tipsa en vän för att få rabattkod på Sportkost
Vid köp hos oss får du möjlighet att tipsa vänner, nära och kära om Sportkost och görs detta premierar vi de med rabattkod. 

Varför fungerar inte min rabattkod?
När vi på Sportkost erbjuder rabattkoder är de under en viss period så de kan vara så att giltighetstiden gått ut, rabattkoden kan vara felstavad eller man har inte uppfyllt de krav som behövs för att koden skall gälla.

Hur använder jag min rabattkod?
I kassan finns en funktion som heter "Ange rabattkod", klicka här så får du upp ett fält där du fyller i rabattkoden. Fyll i rabattkoden i fältet och är den godkänd får du upp en grön bock. Är rabattkoden inte godkänd kommer de upp ett felmeddelande gällande koden exempel "Rabattkod ej funnen".

Kan jag kombinera min rabattkod med andra erbjudanden?
Alla våra erbjudanden på Sportkost är unika så vi försöker informera så tydligt som möjligt vad som gäller respektive rabattkod. Ibland kan rabattkoder kombineras med redan nedsatta varor och ibland gäller koden endast ordinarie pris.  

Har era ambassadörer rabattkoder?
Vårt Sportkost Team och ambassadörer har personliga rabattkoder. Dessa koder erbjuds under vissa perioder. För att få ta del av de erbjudande rekommenderar vi att följa "Team Sportkost" via Instagram.