North Nutrition

North Nutrition Vitamin D3 180 kapslar

Ej i lager

79 kr
99 kr
Vitamintillskott för att få solens energi under hela året

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Vitamintillskott för att få solens energi under hela året

I Sverige är det under få månader på året som vi får ta del av solens D-vitamin, det kan därför vara bra att ta tillskott under vinterhalvåret för att inte tappa energi, ork och motivation. D vitamin från North Nutrition kommer i en enkel form av kapslar som är enkla att svälja och en burk som du lätt bär med dig i väskan.

 Fördelar med D-vitamin

 • Ökar energi och fokus
 • Bidrar till viktnedgång
 • Ökar motivation
 • Förbättrar immunförsvaret och skyddar mot sjukdomar

D-vitamin kosttillskott

D vitamin finns i huden och bildas när solen når oss, för att D-vitamin skall bildas av solen behöver strålarna vara tillräckligt starka, vilket de endast är i Sverige mitt på dagen under somrarna, D-vitamin har därför blivit ett vanligt kosttillskott att ta under stora delar av året. Det är också ett fördelaktigt tillskott då det är fritt från biverkningar och ett billigt alternativ för att snabbt och enkelt öka energi och motverka sjukdomar.

D-vitamin bör ätas i alla fall två gånger per dag för att de fördelaktiga effekterna skall hålla i sig, en gång på morgonen och en gång på kvällen. 

D-vitamin i mat

D-vitamin kan man också få i sig via vanlig mat så som fisk, mjölk, ägg och kött, men det är svårt att få i sig en tillräckligt stor mängd vitaminer utan kosttillskott.

D-vitamin viktminskning

Det finns nu studier som visar på att D-vitamin har ett samband med minskad fettmängd och bukfett, dessutom kan D-vitamin ha effekter på en bättre kolesterolfördelning. Det är också lättare att hitta motivationen för träning när humöret håller sig på topp även under de mörkaste vinterdagarna!

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett altenativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.