North Nutrition

North Nutrition Koffein 100 Kapslar

I lager

59 kr
79 kr
Få ökad energi och fokus med koffeintabletter!
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Få ökad energi och fokus med koffeintabletter!

Koffeintabletter från North Nutrition är ett utmärkt sätt att enkelt få i dig en större mängd koffein snabbt! Koffeinet kan bidra både till ökad ämnesomsättning, ork och fokus. Koffein återfinns ofta i prestationshöjande kosttillskott, då det är en av de mest kraftfulla ingredienserna för ökad prestation. Koffein är också vanligt att inta under olika dieter, då fokus och mental förmåga kan balanseras upp.

 

Fördelar med koffeintabletter

 • Öka energi och fokus
 • Enkel tablettform
 • Ökad ämnesomsättning
 • Lätt att ta med sig
 • Få i dig koffein utan orolig mage

 

Koffeintabletter innan träning

Koffein är för många vanligt att få i sig innan en fysisk aktivitet, mental ansträngning, eller bara för att vakna till på morgonen. En av de stora anledningarna är för att både fokus och energi förstärks genom en ökad utsöndring av adrenalin i kroppen. North Nutritions koffeintabletter innehåller 200 mg koffein per portion, samma mängd som fyra koppar kaffe, men utan orolig mage och svullnader. Koffeintabletter har blivit ett omtyckt tillskott för aktiva inom sport, fitness och styrketräning tack vare dess stimulerande effekter på både energi och mental förmåga.

 

Koffein för fettförbränning

I Sverige är kaffe en nödvändighet för många, ibland för att bara hålla sig vaken och alert under dagen. Den ingrediensen i kaffe som de flesta vill åt är koffeinet, som inte bara har en uppiggande och fokusgivande effekt utan också är fördelaktig för att förbättra ämnesomsättningen i kroppen. Studier har visat att koffein i samband med fysisk aktivitet har en fettförbrännande effekt, som är högre än de flesta andra ämnen och tillskott. För att uppnå en maximal fettförbrännande effekt av koffeinet bör du därför ta det innan träning eller annan fysisk aktivitet. Koffeinet verkar fettförbrännande under träningspasset genom att öka frisättningen av fettsyror och förlänga din energi.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett altenativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.