Barebells Soft Protein Bar

Soft bars är Barebells mjukaste bars. Silkeslena proteinbars som verkligen smälter i munnen. Dessa mästerverk kommer i flera goda smaker med 16 respektive 17 gram protein och helt utan tillsatt socker. 

Fördelar med Barebells Soft Protein Bar.

  • Mycket protein per bar (16-17g)
  • Mjuk god konsistens
  • Finns i flera goda smaker
  • Endast 203 Kcal per portion
  • Kan ätas närsomhelst under dagen

 

Proteinbar med lågt kolhydratsinnehåll.

Har du behovet att få i dig en hög mängd protein per dag, för att snabbare bygga muskler och öka energi? Proteinbars har blivit ett av de vanligaste tillskotten bland personer som tränar, då de inte enbart bidrar med nyttiga proteiner och kolhydrater utan även är ett nyttigare alternativ för att stoppa sötsug. 

Träna med protein

Proteinbars passar egentligen alla oavsett livsstil, men de är kanske mest tacksamt för personer som lever ett aktivt liv och snabbt vill fylla på med nyttig energi snabbt, gott och enkelt! Vanligtvis äter man protein bars innan och efter träningspass, då det är under den perioden kroppen har ett stort behov av energi, samtidigt som det är då det kanske är svårast att få i sig det naturlig kostväg. Vanligt är också att man äter proteinbars som ett mindre mellanmål för att hålla igång ämnesomsättningen och som efterrätt efter en mindre proteinrik måltid.

 

Box

Proteinbars är avsedd för att komplettera det dagliga proteinintaget. De bör inte användas som ersättning för en mångsidig kost.