Nathalie Pahlenstam

Hejsan!

Jag är 26 år gammal och bor sedan några år tillbaka i Göteborg. Lever och andas träning, mer specifikt Brazilian Jiu-Jitsu, men älskar ju alla former av träning. Är for sure en tävlingsmänniska, och tävlar ju då i BJJ, men även Submission Wrestling. Innan jag fann min väg in på kampsporten tävlade jag i styrkelyft,, vilket gjorde att jag hade en del styrka att använda när jag väl började brottas, men jag älskar hur sporten har utvecklat mig till en mer atletisk idrottare! 

När jag inte tränar själv jobbar jag som personlig tränare och även coach på Barrys Bootcamp där jag får en chans att slå ihop musik med träning! 

Jag bor tillsammans med min fästman, min bonusdotter och min hund som även dem är flitiga på BJJ-mattan, men när vi inte tränar myser vi gärna till det hemma i soffan med en mysig filmkväll! 

När man lever såpass aktivt som jag är det viktigt att fylla på, och där jag oftast hamnar efter är på proteinintaget, min favoritprodukt från Sportkost är därför helt klart ett proteinpulver och det som faller mig bäst i smak är North Nutrition Whey Vanilj (supergott att blanda i morgongröten för en bra start på morgonen). 

Kram Nathalie