North Nutrition

North Nutrition Whey White Chocolate/Raspberry 2500g

Ej i lager

549 kr
649 kr
Vassleprotein utan konstigheter, med god smak!

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Vassleprotein utan konstigheter, med god smak!

North Nutritions Whey är ett gott proteinpulver av vassleproteinkoncentrat i enkel förpackning. North Nutrition visar oss återigen att god smak och kvalitet inte behöver kosta mer, proteinet är tillverkat och kvalitetskontrollerat i Sverige.

Fördelar vassleprotein

 • Snabb upptagning i musklerna
 • Goda smaker
 • Högt proteininnehåll: 21,5 g protein per portion
 • Ökad energi och styrka
 • Endast 117 Kcal per portion

Mängdrabatt proteinpulver

Proteinpulver är något som går åt i vardagen för många personer som har en aktiv livsstil, därför tycker vi att det är viktigt att man kan ladda upp med några påsar, i smart liten förpackning som du enkelt får med dig i träningsväskan. 

 

Proteinpulver med vassleprotein

Vassleprotein är det mest vanliga proteinet bland proteinpulver. Vassleprotein tas upp av kroppens muskler snabbt och ger därför också en snabb effekt. Vanligtvis äter man vassleprotein innan och efter träning och annan fysisk aktivitet för en mer balanserad energinivå och en kortare återhämtningsfas. Det är också viktigt att snabbt få i sig energi efter träning för att musklerna du precis tränat inte skall brytas ned. Vassleprotein kan också vara ett perfekt mellanmål, som på ett enkelt sätt ger dig mycket nyttigt protein, vitaminer och kolhydrater. North Nutrition vassleprotein innehåller bara knappt över 100 kalorier och över 20 g protein per portion och fungerar därför utmärkt som en lättare måltidsersätnning för personer under diet och som vill gå ner i vikt.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.