Varlion

Varlion Avant Carbon Difusor Black 2.0

Ej i lager

1 795 kr
2 595 kr
Droppformat racket med bra kontroll. Ett av Varlions mest populära modeller.
Finns i följande kampanjer:

Du är nu prenumerant.

  • ShapeCreated using Figma

    FRI FRAKT FRÅN 499 KR

  • ShapeCreated using Figma

    FRIA RETURER

  • ShapeCreated using Figma

    1–3 DAGARS LEVERANS

Avant Carbon Difusor Black 2.0 är en av Varlions populäraste modeller. Racket har en dropp utformning vilket gör den väldigt allround för spelaren som söker både lätt applicerad fart samt kontroll i sitt spel. Lite mer offensivt och krävande racket än syskonet LW. 

Både ram och träffyta är tillverkad av kolfiber för högsta kvalitet. 

 

Droppformat racket med bra fart och kontroll

Varlion Avant Carbon Difusor Black 2.0 är ett droppformat racket från exklusiva Varlion.
Racket är droppformat, en hybrid mellan dropp- och diamantformat. Detta gör att racket ger lite extra fart utan att försaka allt för mycket kontroll i spelet. 

Den sexkantiga ramen, Hexagon Frame, är tillverkad av dubbelriktad kolfiber för extra stöd och stabilitet. Rackets kärna består av EVA Hypersoft som, trots namnet, är ett medelfast skum. Skummet ger en väldigt god balans mellan kontroll och fart.

Slagytan är tillverkad av kolfiber, belagd med Varlions exclusiva VAR-Flex, en epoxylösning, och förstärkt med titan. Strukturen på slagytan, Hexatex, är mönstring av sexkantiga former bidrar till bättre spinn på bollen. Hålen i slagytan är gjorda i tre olika diametrar där den minsta hålen ligger i mitten av slagytan och de större längst ut mot ramen. Tillsammans med den speciella placeringen av hålen skapar detta med homogena bollträffar.

Racket kommer med ett förmonterat ramskydd som Varlion kallar Hexagon Bumper som förutom absorberar stötar och minskar skav även hjälper till och minskar vibrationer i racket. Till årets modell har man minskat vikten med 50% jämfört med tidigare års modeller.

I hjärtat av racket, hålet ovanför handtaget, så sitter en så kallad Difusor. Denna hjälper till att förbättra luftflödet 27% genom att ta bort turbulens vilket gör att swingen på racket blir snabbare och mer konstant.

Specifikationer

Kärna: 38 mm
Ram: Karbon
Form: Dropp
Balans: Medel
Vikt: 350-375 gram