Complete Strength

Complete Strength Cream Of Rice Rich Chocolate Brownie 2kg

Ej i lager

269 kr
299 kr
Snabblagad risgröt med lättsmälta och snabbverkande kolhydrater! Perfekt som ett mål innan träning, eller som mellanmål.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Complete Strength Cream Of Rice är ett populärt kolhydratstillskott speciellt framtaget för dig som vill ha en snabbverkande energikälla, som både smakar gott och är lättsmält! Perfekt som ett mål innan träning, eller som mellanmål.

Fördelar med Complete Strength Cream Of Rice

 • Cream of Rice; snabblagad risgröt
 • 20g kolhydrater per portion (25g)
 • Lättsmält & snabbverkande
 • Perfekt innan träning eller som mellanmål
 • Innehåller 80 portioner


Vad är Cream of Rice?

Cream of Rice från Complete Strength är en snabblagad, kolhydratrik risgröt som finns i flera olika smaker. Cream of Rice består av rismjöl, som är smaksatt i allt från choklad till äppelpaj. Du blandar det enkelt med vatten och tillagar i mikron på bara några minuter.

I en portion (25g) Cream of Rice får du hela 20g lättsmälta och snabbverkande kolhydrater! Med andra ord fungerar det perfekt som ett mål innan träning, eller som mellanmål.


När ska man använda Complete Strength Cream of Rice?

Precis som vilken annan gröt som helst kan Cream of Rice intas när som helst på dygnet, när du behöver extra energi, vill ha ett mättande mellanmål eller för att nå ditt dagliga behov av kolhydrater. Du kan till exempel tillaga en portion Cream of Rice efter träningspasset och blanda ned en skopa proteinpulver! På så sätt får du ett perfekt post-workout mål fullproppat med såväl kolhydrater som protein.


Varför Complete Strength Cream of Rice?

Cream of Rice från Complete Strength är ett kolhydratstillskott speciellt framtaget för dig som vill ha en snabbverkande energikälla, som både smakar gott och är lättsmält! Den ultimata risgröten med andra ord. Att Cream of Rice från Complete Strength är lättsmält betyder att kolhydraterna i produkten snabbt kan tas upp av din kropp för att snabbt kunna ge energi till ditt träningspass! Just pågrund av detta är Cream of Rice väldigt populärt bland kroppsbyggare.