Alpha Plus

Alpha Plus B-komplex TR 90 tabletter

I lager

129 kr
169 kr
Komplett B-vitaminkomplex med C-vitamin. Time Release.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Alpha Plus B-Komplex med Time Release är ett kosttillskott som innehåller ett komplett B-vitaminkomplex med C-vitamin. Med folsyra, B6-vitamin, B12-vitamin och biotin som kan bidra till en normal psykologisk funktion. Tiamin, riboflavin och niacin kan bidra till nervsystemets normala funktion samt pantotensyra som kan bidra till att minska trötthet och utmattning. C-vitamin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. 
90 tabletter per förpackning.

 • Tiamin, riboflavin, niacin, pantotensyra, B6-vitamin, B12-vitamin och biotin bidrar till normal energiomsättning.
 • Pantotensyra bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, D-vitamin och vissa neurotransmittorer.
 • C-vitamin bidrar till normal psykologisk funktion, till att minska trötthet och utmattning, till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

En Time Release-tablett löses långsamt upp i matsmältningskanalen. Det aktiva innehållet frigörs från tabletten i olika faser. Det gör att kroppens upptag av den aktiva substansen förlängs över en längre tidsperiod. Tabletten och dess aktiva innehåll är helt upplöst efter fyra timmar.