Universal Nutrition

Universal Nutrition Animal Cuts 42 Portioner

Ej i lager

529 kr
549 kr
En hardcore fettförbrännare som hjälper dig gå ner i vikt, öka förbränningen, ger extra energi och dämpar aptiten.

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Animal Cuts - 42 Portioner från Universal Nutrition är en hardcore fettförbrännare/Fatburner, utformad för att hjälpa dig gå ner i vikt. Till skillnad från konventionella fettförbrännare/Fatburner, är Animal Cuts mer än bara en fettförbrännare som ökar din ämnesomsättning, Animal Cuts unika sammansättning ger dig extra energi och dämpar din aptit, varför det är också en av de mest eftertraktade och kraftfulla fettförbrännare på marknaden, en super produkt från Universal Nutrition!

Fördelar med Animal Cuts

 • Innehåller Koffein. Bidrar till ökad prestation vid muskeluthållighetsarbete, ökad muskeluthållighetskapacitet samt hjälper till att öka vakenhet och förbättra koncentration och uppmärksamhet.
 • Innehåller Kolin. Bidrar till normal fettomsättning och bibehållning av normal leverfunktion.
 • Innehåller en mängd aktiva ingredienser
 • Populär blande atleter som söker en hård och definierad muskelmassa


Formeln i Animal Cuts är avancerad och komplett och inkluderar ingredienser avsedda att stimulera förbränning och termogenes, mental skärpa och diures, muskelbevaring och sköldkörtelfunktion såväl som att erbjuda ökad energi och aptitkontroll. På detta sätt är Animal Cuts är allt vad den viktmedvetna idrottaren behöver, den är helt komplett - det fundamentala kosttillskottet när du vill se hårda muskler och definition. 

Animal Cuts levererar en mängd aktiva ingredienser i varje endags-förpackning (21-dagars förbrukning).