Swedish Supplements

Swedish Supplements Cutter 120 kapslar

Ej i lager

229 kr
269 kr
Effektiv fettförbrännare med väl valda ingredienser! Den ultimata produkten för viktkontroll.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Cutter från Swedish Supplements är ett kosttillskott som  innehåller 5 välkända ingredienser för effektiv förbränning i väl balanserade doseringar. Med Cutter behöver du endast ta en dosering, 3 kapslar, på morgonen och du är redo

 Fördelar med Swedish Supplements Cutter

 • Hög koffeinhalt
 • Energigivande
 • Med väletablerade ingredienser för effektiv förbränning
 • Naturligt vätskedrivande
 • Extrakt från grön kaffeböna och grönt te
 • Cayennepeppar, Coleus forskholli

Swedish Supplements fokuserar alltid på kvalitet. Med en stor kunskap och erfarenhet arbetar detta företag med att ta fram kvalitativa kosttillskott som alltid fokuserar på dig. Ett av resultaten av detta arbete är Cutter, ett kosttillskott i produktkategorin fettförbrännare.

 

Att vara på diet är oftast förenat både med trötthet och hunger vilket försvårar vardagslivet. Cutter ger nu dig verktygen som kan minska dessa problem och göra viktnedgången lättare.

 

Det höga koffeininnehållet i Cutter gör dig pigg och bidrar med välbehövlig energi så att du orkar träna med bibehållen intensitet trots kaloriunderskott. Att vara pigg gör det även lättare at ta sig för spontana fysiska aktiviteter vilket ökar den allmänna förbränn ingen ännu mer. Förutom att ge energi bidrar koffeinet till en ökad termogenes (kroppsvärme) samt fungerar vätskedrivande.

 

Med Cutter så har allt onödigt skalats bort och kvar är en kärna av ingredienser som har hyllats av användare världen över. Många produkter i samma kategori använder sig av ett brett spektrum av ingredienser men är då tvingade att ha låga doser av varje ingrediens för att allt skall få plats i kapseln. För att få erforderliga mängder av nyckelkomponenterna så måste ingrediensförteckningen kortas ner.

 

Cutter innehåller därför 5 ingredienser men i gengäld så är doseringarna väl balanserade. I Cutter finner du extrakt av grönt te och grön kaffeböna i kombination med koffein, cayennepeppar och Coleus forskholii. Doseringen har även förenklats. Du behöver inte sprida ut dina kapslar över dagen utan tar 3 kapslar på morgonen, gärna innan morgonpromenaden, och det räcker.