Swedish Supplements

Swedish Supplements Bloody Pump Peach Mango 600g

Ej i lager

339 kr
399 kr
Bloody Pump är en PWO som är helt fri från koffein och som tar produktkategorin prestationshöjare till en ny nivå.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Bloody Pump från Swedish Supplements är en PWO som är helt fri från koffein och som tar produktkategorin prestationshöjare till en ny nivå. En PWO med full fokus på kvalitativa ingredienser du förväntar dig av en extrem produkt. Bloody Pump kombinerar höga doser citrullin med AAKG, taurin och glycopump®. 

Fördelar med Swedish Supplements Bloody Pump

 • Helt fri från koffein 
 • Med hela 4 000 mg citrullinmalat 
 • 4 000 mg Glycopump® 
   

Bloody Pump är en unik PWO där Swedish Supplements tillsammans med Daniel Atterhagen har utvecklat en tungt doserad PWO som är helt befriad från centralstimulantia. Istället så har man lagt all fokus på ingredienser som är välkända bland alla som krigar på gymmet och som letar efter de mest avancerade produkterna.  

Bloody Pump kombinerar ett brett spektrum av ingredienser. En av dessa är citrullin i formen citrullin-DL-malat. Citrullin är en naturligt förekommande aminosyra som kroppen blanda annat använder i arginin-kväveoxidcykeln. Detta är den process där arginin används som utgångssubstrat för att blida kväveoxid (NO). Här används även citrullin.  

Tillsammans med citrullin finner du även arginin, en väl tilltagen dos Glycopump® som är glycerolmonostearat, beta-alanin, taurin och mer. Tillsammans bildar dessa ingredienser den perfekta produkten för dig som inte vill ha en PWO som innehåller en hög halt koffein. Bloody Pump kan användas när som helst på dygnet utan att du riskerar att ligga sömnlös på kvällen.