5% Nutrition

5% Nutrition Kill It Lemon Lime Legendary Series 375g

Ej i lager

399 kr
449 kr
Öka styrka, explosivitet och mental fokus med Kill It! från Rich Pianas produktserie 5% Nutrition.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Kill It! Pre-Workout Legendary Series

Kill It® Legendary Series är en uppdaterad version av den ursprungliga Kill It från Rich Piana 5% Nutrition. 5% Nutrition Kill It  använder mindre koffein med mer pump- och prestationsingredienser och skapar därmed en komplett allt-i-ett- PWO. Detta är omstarten av en av Richs favoritprodukter känd för sin fantastiska smak och fantastiska pump!

Fördelar med Kill It!

 • Ökar pumpen under träning
 • Innehåller flera aktiva ingredienser
 • Avancerad kreatinblandning
 • Ökar styrka, kraft och mental fokus


Kill It skapades för att ge dig tillräckligt med energi och fokus för att driva igenom dina tuffaste träningspass och samtidigt driva pumpen samt öka styrkan och förbättra prestandan. Detta gör Kill It till ett fantastiskt förstagångs-för-träningspass samt det rätta valet för kroppsbyggare som vill ha mindre koffein och mer prestanda.

PWO med hög ambition

Rich Pianas 5% Nutrition har tidigt visat sig ha en hög ambition och stor branschkunskap med fokus på funktion, de använder sig endast av beprövade ingredienser och som ger en snabb och kännbar effekt och visar resultat!

 

5% Nutrition

5% Nutrition är en produktserie skapad av Hardcore tillverkaren Rich Piana och Kill It! är seriens PWO. Produkten kommer med sin välbalanserade formula av verksamma prestationshöjande ämnen inte göra dig besviken.Med fokusbyggande koffein, en avancerad kreatinblandning och pumpfrämjande ämnen kan Kill It! förbättra din prestationsförmåga på ett kännbart, långvarigt och intensivt sätt!