Universal Nutrition

Universal Nutrition Animal M-Stak 21 Portioner

Ej i lager

529 kr
599 kr
Animal M-Stak - den hormonfria anaboliska supportblandningen! Animla M-Stark är ett muskelmassabyggande tillskott framtaget för dig som har svårt att bygga muskler på vanligt sätt eller bara vill ha lite hjälp på traven.

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Animal M-Stark är ett muskelmassabyggande tillskott framtaget för dig som har svårt att bygga muskler på vanligt sätt eller bara vill ha lite hjälp på traven.

Produkten innehåller aminosyror för bättre näringstransport, växtsteroler som är kända för att stimulera proteinsyntes i musklerna, samt adaptogener som minskar mental stress. Animal M-Stak är en avancerad sammansättning av BCAA (grenade aminosyror). Produkten innehåller även acetyl-l-karnitin (ALC) och kända växtsteroler.

Animal M Stak är det ultimata tillskottet för hardgainers. Hardgainers brukar man i byggarkretsar kalla de personer som måste slita hårt för att bygga på sig vartenda gram av ny muskelmassa. Animal M-Stark i kombination med hård träning och rätt kost ger resultat!

 • Komplett innehåll för optimal muskelökning
 • Innehåller BCAA (grenade aminosyror)
 • Stimulerar proteinsyntesen
 • Främjar normala testosteronnivåer
 • Reglerar östrogenproduktionen

  

Doseringsförslag: Ta en påse varje dag i 21 dagar, 30-45 minuter innan träning eller mellan måltider på träningsfria dagar. Efter 3 veckor ta ett uppehåll på en vecka och kör sedan varannan vecka så länge behovet finns. 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

Allergiinformation:  Innehåller mjölk. Tillverkas i lokaler som även hanterar mjölk, soja, ägg, jordnötter, trädnötter, fisk, skaldjur och vete.