5% Nutrition

5% Nutrition CREA-TEN Blue Raspberry 30 serv

Ej i lager

359 kr
399 kr
Crea-TEN® Legendary Series är laddad med 10 av de mest effektiva och välabsorberade versionerna av kreatin.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Crea-TEN® Legendary Series från Rich Piana 5% Nutrition innehåller hela 10 stycken av de mest effektiva versionerna av kreatin på marknaden! Alla dessa 10 kreatinformerna är ihopsatta för att arbeta synergistiskt och ge dig ett effektivt resultat i ökad cellulär energi. Allt för att du ska ta dig igenom din träning med ökad styrka, mer muskelmassa och större cellvolym!

Fördelar med 5% Nutrition Crea-TEN

 • Kreatin från 10 olika källor
 • Större cellvolym och mer muskelmassa
 • Ökad styrka och energi
 • Ta din träning till nya nivåer!
 • Naturliga fräscha smaker

 

10 versioner kreatin

Crea-TEN® Legendary Series har helt naturliga smaker! Om du tyckte att det smakade gott innan, vänta tills du provar det nu. Denna formel innehåller de 10 mest effektiva formerna av kreatin som finns tillgängliga. Dessutom har denna kraftfulla ingrediensserie en Creatine Accelerate Blend för att öka absorptionen och lägga till cellvolymen för enorma muskelpumpar. Det stimulerar också muskeltillväxt, förlänger uthålligheten och förbättrar styrkan. För att täcka det hela krävs ingen laddning och du behöver bara ta den en gång om dagen!


Det är inte konstigt att kreatin vanligtvis är ett av de första kosttillskotten en kroppsbyggare eller idrottare provar. Faktum är att det är en hörnstensingrediens för vår bransch. Alla typer av idrottare och kroppsbyggare kommer att finna värde i att lägga till Crea-TEN® till deras kosttillskottsarsenal.


KREATINBLANDNING – 5 000 MG

Crea-TEN® Legendary Series är laddad med 10 av de mest effektiva och välabsorberade versionerna av kreatin. Här är vad som finns i denna kraftfulla formel:

Kreatin vattenfritt – När du ser ordet "vattenfritt" kanske du tänker på koffein. När allt kommer omkring är vattenfritt koffein den mest populära formen av koffein som används i kosttillskott. Det fungerar på samma sätt med kreatin. Här är det en version av kreatinmonohydrat som har all fukt borttagen. Detta skapar ett kreatin som är mer koncentrerat och därför mer effektivt.

Tri-Creatine Malate – Här är en kombination av kreatin och äppelsyra. Detta spelar en roll i metabolismen av ATP för energi. Denna version av kreatin har alla fördelar med monohydrat, plus att det ökar uthålligheten avsevärt.

Kreatin Monohydrat – Här är kreatinet som startade det hela i början av 90-talet. Det orsakade en hel revolution i branschen! Kreatinmonohydrat är den mest testade och beprövade formen av kreatin som finns tillgänglig, utan någon. Det betyder att den måste vara i Crea-TEN® Legendary Series! För att förbättra absorptionen av denna klassiker använder denna patenterade version mikroniserade partiklar. Dessa mindre partiklar är mycket lättare för kroppen att absorbera.

Tri-kreatincitrat - Precis som kreatincitrat är detta kreatin fäst till citronsyra. I det här fallet finns det tre kreatinmolekyler. Denna kombination förbättrar absorptionen, och som noteras nedan är den involverad i Krebs, eller Citronsyra, energicykel.

Kreatincitrat – Denna version kombinerar kreatin och citronsyra. Som nämnts är detta en komponent i Krebs-cykeln. Kallas även citronsyracykeln, detta är ett energisystem som omvandlar mat till användbar energi för kroppen. Det är kopplat till ATP-systemet för energi.(6)

Kreatin Pyruvat – Vi har redan sett att Crea-TEN® Legendary Series använder former av kreatin som är direkt involverade i uthållighet. Även om kreatin är en cellvolymgivare, är det också viktigt för uthålligheten. Ju fler reps du kan få, desto bättre, eller hur? Dessutom är absorption kung i Crea-TEN® Legendary Series. Det är därför detta är en så effektiv produkt.

Creatine Ethyl Ester Hydrochloride - Här är en tidig konkurrent till monohydrat. Denna form av kreatin var den första som riktade sig mot absorptionsproblemen för det ursprungliga kreatinet. Sedan dess är det fortfarande ett populärt alternativ till kreatinmonohydrat. Det hjälper till att transportera kreatin direkt in i blodomloppet.

Kreatin AKG – Detta är en version som fäster kreatin till en alfa-ketoglutaratmolekyl. Detta är en annan form som förbättrar träningsuthålligheten.

Kreatinglukonat – Låt oss resa tillbaka i tiden till när kreatin var ett nytt tillskott. Då rekommenderades det att du tog det med ett enkelt socker som fruktjuice. Detta förbättrade absorptionen. Med det i åtanke, här är en version som inriktar sig på snabb absorption genom att binda kreatin till glukos.

Kreatinfosfat - Detta är en annan version som direkt handlar om ATP-energisystemet. Detta fungerar också som en syrabuffert. Det betyder att Crea-TEN® ökar uthålligheten på två sätt.