North Nutrition

North Nutrition Gainer Jordgubb 5kg

Ej i lager

399 kr
499 kr
Bygg muskler genom ett förhöjt kaloriintag

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Bygg muskler genom ett förhöjt kaloriintag

North Nutritions Gainer 5 kg är ett tillskott för dig som snabbt vill bygga muskler och se resultat. Varje portion ger hela 476 kalorier och innehåller en stor mängd nyttigt protein, fett och kolhydrater! Nu är det inte längre ett problem att öka i muskelmassa och du kan dessutom göra det med en fantastisk god smakupplevelse!

 

Fördelar med Gainer

 • Ökad energi och mättnadskänsla
 • 476 kalorier per portion
 • Högt proteininnehåll
 • Lågt sockerinnehåll
 • Främjar muskeluppbyggnad

 

Gainer innan och efter träning

Genom att få i dig en stor mängd protein tillsammans med snabba kolhydrater lägger du enkelt på dig snabba kilon vid träning. Att öka i vikt är för vissa en nödvändighet för att bygga större och starkare muskelmassa. Gainers tas oftast efter ett träningspass för att påskynda återhämtningsfasen, men kan även användas innan träning för uppladdning av energi.

 

Gainer innehåller inga märkvärdiga, konstgjorda ämnen utan naturliga proteiner och kolhydrater som kan återfinnas i till exempel pasta och kött. Många anser dock att det är svårt och framförallt dyrt att få i sig tillräckligt stor mängd, tillräckligt ofta och gainer är därför ett tryggt och effektivt alternativ.

 

Gå upp i vikt snabbt

För att gå upp i vikt behöver du få i dig mer kalorier än vad du förbrukar, så vid hårt träning behövs ett större kaloriintag. Snabba kolhydrater fungerar som bränsle för dig som tränar mycket, tillsammans med en stor mängd protein som reparerar musklerna och ökar energin har du allt som behövs för en snabb och hälsosam viktuppgång.

 

För bästa resultat i din viktuppgång är det viktigt att du inte minskar ditt vanliga kaloriintag, utan använder Gainern som ett komplement till den vardagliga kosten.

 

Gainer med krämig konsistens

North Nutrition Gainer ett kaloririkt kosttillskott med ett stort innehåll av protein och snabba kolhydrater. Konstistensen är krämig och produkten finns i flera smaker.

Box

Ett måste i mina beställningar från Sportkost är helt klart Gainer från North Nutrition, perfekt att ta som återhämtning efter ett hårt träningspass.

/Ambassadör Filip