Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition Omega 3 Gold 65% 60 Kapslar

Ej i lager

99 kr
Fiskolja av hög kvalitet från kallvattensfiskar.

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

 

Om du är en av de många människor som får i dig för lite fisk och mat rik på kolesterol i din ordinarie kost så är Omega 3 Gold från Olimp Nutrition ett perfekt kosttillskott för dig. Forskningsresultat har visat att ett intag av omega 3-syror bidrar till att upprätthålla kroppens normala funktion på ett flertal punkter. Dock kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med omega 3-syror genom sin ordinarie kost, vilket gör att tillskott kan vara ett praktiskt sätt att få i sig det man behöver. 

 • Innehåller högkvalitativ fiskolja med eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA)
 • Ett bra kosttillskott om du äter för lite fisk och mat rik på kolesterol
 • Bidrar med ett gott tillskott av nödvändiga ingredienser från kostcirkeln
 • DHA och EPA hjälper till att bibehålla hjärnfunktion och synförmåga samt bidrar till hjärtats normala funktion.

Omega 3 Gold innehåller fiskolja av hög kvalitet från kallvattensfiskar, oljan är rik på ämnena eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA) som har många olika fördelar för din hälsa och ditt välmående. Bland annat hjälper EPA och DHA dig att bibehålla en normal hjärnfunktion och synförmåga, men bidrar även till hjärtats normala funktion. Dessa positiva effekter uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg av DHA och EPA, medan dagsdos Olimp Nutritions Omega 3 Gold ger dig 600 mg EPA och 400 mg DHA.

Omega 3 Gold är ett enkelt och smidigt sätt att se till att du får i dig de Omega 3-oljor som du behöver för att din kropp ska må bra och utgör ett perfekt tillskott till en varierad och balanserad kost. Omega 3 Gold kommer i form av kapslar vilket innebär att du inte behöver besvära dig med att mäta upp mängder utan kan på ett enkelt sätt ta en kapsel i samband med en måltid.