Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition EAAnabol Xplode Pineapple 520g

Ej i lager

349 kr
Essentiella aminosyror från Olimp för idrottare, innehåller inget socker och inga kalorier!

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Amino EAAnabol Xplode

EAAnabol är essentiella aminosyror från Olimps Xplode-serie. Perfekt att ersätta proteindrinken med under diet för minskat kaloriintag och för att bevara muskelmassa. Eftersom det finns individuella skillnader i behov hos idrottsmän så är EAAnabol Xplode dessutom berikad med grenade aminosyror (BCAA), som har en stark antikatabol verkan och anabola effekter i muskelvävnad.

Fördelar med Amino EAAnabol Xplode

 • Essentiella aminosyror med snabb absorptionsförmåga
 • Fri från socker och kalorier!
 • Framtagen för idrottare
 • Ökar och bevarar muskelmassa
 • Påskyndar återhämtning
 • Perfekt produkt under diet
 • Bidrar med energi och kraft

Glutamin och alanin

L-glutamin är lagringsmolekylen av kväve i cellerna som mycket effektivt levererar aminogrupper som används under efter-träningsprocesser för avsyrning av kroppen. L-alanin, som utöver sitt deltagande i återuppbyggnaden av proteinstrukturer i kroppen, är en del av omvandlingscykeln i glukogenesprocessen och kan påskynda återhämtningen av kroppens energiresurser genom att återställa kroppens lager av glykogen i muskler och lever.

Snabb absorptionsförmåga

Att bara använda fria former av aminosyror i produkten kan kraftigt öka den takt aminosyrorna tas upp i blodet, medan det samtidigt kan förkorta tiden för absorption och få dig att känna effekt snabbare. Denna process underlättas dessutom genom att produkten är i pulverform, som enkelt kan förberedas till en god dryck som lättare absorberas. EAAnabol innehåller även extra B-vitaminer, som avsevärt förbättrar tarmens förmåga att absorbera aminosyrorna och lämplig hastighet hos de metaboliska processerna i kroppen.

För fysiskt aktiva och idrottare

Produkten rekommenderas främst till idrottsutövare, särskilt i samband med träningsperiod, i syfte att öka koncentrationen av aminosyror som krävs för att skapa rätt hastighet för regenerering av muskelvävnad. Vissa aminosyror som används i denna produkt, vars koncentrationer dessutom har ökat en stark antikatabol verkan som i sin tur kan åstadkomma en anabol effekt. Av detta skäl bör individer som utövar styrka och uthållighet och vill bygga muskler, friidrottare och företrädare för kampsport, på professionell- eller amatörnivå, använda Amino EAAnabol Xplode för att så snabbt som möjligt komplettera nödvändiga aminosyror.

Komplement till kosten

Produkten rekommenderas även för vegetarianer, de som vill gå ner i vikt eller går på andra dieter som är förknippade med risk för underskott på aminosyror som krävs för hälsan. Produkten är ett utmärkt komplement i kosten för alla individer som måste leverera protein till kroppen i sin snabba och lätt absorberbara form.