Fairing

Fairing Joint Fusion 120 Kapslar

Ej i lager

289 kr
Skydda dina leder under hård fysisk press med Joint Fusion från Fairing!

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Skydda dina leder under press

Joint Fusion från Fairing är ett kosttillskott som är framtaget för att skydda dina leder från slitage under fysisk press och ger dig resurserna som behövs för ett rörligare liv! Innehållet i Joint Fusion består bland annat av MSM (Metylsulfonylmetan) som är en naturlig förening av svavel, en livsviktig mineral som har flera positiva egenskaper för leder, bindväv och brosk. Att hålla en hög nivå av svavel är viktigt för vårt allmänna tillstånd eftersom det ingår i kroppens alla vävnader och är viktig i flera föreningar som vitaminer, enzymer och hormoner.

Fördelar med Joint Fusion

 • Stärker leder under fysisk press
 • Förbättrar återhämtning
 • Stabiliserar humör
 • Skyddar leder, bindväv och brosk

Svavel som kosttillskott

MSM hjälper till att påverka kroppens kollagenbildning som är den sammanhållande substansen i både bindväven och brosket som finns i kroppens leder. Med MSM som kosttillskott kan Joint Fusion på så sätt hålla dina leder rörliga och friska. Svavel kan också ha positiva effekter för ditt humör eftersom det innehåller humörreglerande ämnen. Brist på Svavel kan leda till bland annat olika former av muskelbesvär och både förlänga och försämra kroppens återhämtningsprocess efter träning.

Motverkar nedbrytning av ben och muskelvävnad

Ett annat aktivt ämne i Joint Fusion är Cissus quadrangularis, en medicinalväxt som kan ha många positiva effekter på benfraktur. Cissus är ett mycket populärt kosttillskott eftersom det stärker upp leder, ligament och muskelfästen som tar mycket stryk och ofta slits vid hård träning. Studier visar att Cissus är en glukokortikoid-antagonist, dvs ett ämne som motverkar glukokortikoider (muskelnedbrytande hormon som t.ex. kortisol). Flertalet studier har genom åren visat att glukokortikoider och kortison medverkar till nedbrytning av både ben och muskelvävnad.

Vitaminberikat nyponpulver

Joint Fusion innehåller även nyponpulver som är känt för att vara vitaminberikat av bland annat Vitamin C, Vitamin A och Vitamin E. Nypon innehåller även nyttiga fettsyror som är nödvändiga för att hålla dina leder starka och friska.