Great Earth

Great Earth BioCell Collagen 60 Kapslar

I lager

299 kr
340 kr
BioCell Collagen innehåller en kombination av kollagen typ II, kondroitin och hyaluronsyra. Dessa tre ämnen är viktiga för kroppens leder, hud och bindväv.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

BioCell Collagen + Hyaluronsyra från Great Earth innehåller en kombination av kollagen typ II, kondroitin och hyaluronsyra. Dessa tre ämnen är viktiga för kroppens leder, hud och bindväv. 

Fördelar med Great Earth Biocell Collagen

 • För leder, brosk och hud
 • Hydrolyserat kollagen för lättare upptag
 • Två kapslar om dagen gör susen

Kollagen typ II är den dominerande typen av kollagen i ledbrosket. Det finns även i huden och i bindväven.

Hyaluronsyra finns naturligt i huden och i vätskan som omger leder och bindvävnad. Det fungerar som fuktgivande smörjmedel och stötdämpare mellan de elastiska fibrerna i hud, leder och muskler.

Kondroitin är en byggsten i broskvävnaden, det stödjer och återuppbygger brosket i lederna.

BioCell Collagen II produceras genom en patenterad process som ger ett snabbt och effektivt upptag i kroppen.

För huden och lederna

Produktionen av kollagen minskar för varje år som går. Kollagen är ett protein som bidrar till att hålla ihop kroppens bindvävsstruktur, med andra ord klistret i kroppen som ser till att vi håller oss rörliga samt håller hyn smidig. BioCell Collagen från Great Earth innehåller kollagen typ II som är viktigt för hudens elasticitet och är den dominerande typen av kollagen i ledbrosket, kondroitin som finns naturligt i brosk och bindväv, samt hyaluronsyra som du säkert känner igen som en ingrediens i återfuktande hudvård. Kapslarna innehåller även vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och hudens normala funktion. Med andra ord en produkt för dig som lever rörligt och vill ta hand om dina leder, eller för dig som vill ge lite extra kärlek till huden.