Bodylab

Bodylab Refresh Energy Drink Strawberry/Lime 24x330ml

Ej i lager

199 kr
480 kr

+ pant

24 kr

Superdeal!
Uppfriskande och törstsläckande energidryck från Bodylab. 100 % sockerfri.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Bodylab Refresh Energy Drink är en uppfriskande och törstsläckande energidryck från Bodylab. 100 % sockerfri.

Fördelar med Bodylab Refresh Energy Drink

 • Energidryck med naturliga smaker
 • Koffein, Bodylab EAA™ och vitamin B6/B12
 • 100 % sockerfriSäg hej till REFRESH Energy Drink! 

Du får tre fruktiga, bubblande och sinnessjukt välsmakande energidrycker med koffein från guaranaväxten och andra energikällor, så att du kan göra ditt allra bästa varje gång. Vi har självklart hållit dem 100 % sockerfria, men istället fyllt dem med Bodylab EAA™, vitamin B6/B12 och naturliga smakämnen från solmogna citrusfrukter, söta jordgubbar och ett urval av exotiska frukter.Enjoy ice-cold!Tre goda smaker

Sunny Lemon - A sip of sunshine
Frisk och syrlig citron
Hur smakar solsken? Som REFRESH Sunny Lemon! Vi har tagit känslan av sommaren och lagt den i en burk. Vi kallar den ”sunshine in a can”.

Fruity Tropical - A tropical temptation
Mango, passionsfrukt och ananas
Tänk dig en tropisk remix av din favoritlåt. Tänk dig nu att låten spelas upp inne i din mun. Säg ”hola” till Fruity Tropical.

Strawberry/Lime - Meet your summer crush
Söta jordbuggar och frisk lime
Om söta jordgubbar och syrlig lime är din grej, då kommer du at älska den friska, bubblande Strawberry Lime. Kan det bli mer somrigt?

Energidryck med koffein, EAA och vitaminer


Natural flavours
Friska citrusfrukter, solmogna mangor, aromatisk passionsfrukt. tropisk ananas och massor av söta jordgubbar. Tja, när vi säger att REFRESH Energy Drink är framställd med naturliga smaker, så menar vi det faktiskt.

105 mg caffeine
Många energidrycker innehåller syntetiskt koffein som energikälla. Men varför använda den syntetiska formen, när man kan få stora mängder koffein från guaranà och andra källor? Tja, det var ett rätt naturligt val.

100 % sugar-free
Det är egentligen väldigt enkelt. Vi ville inte göra en energidryck fylld med tillsatt socker som påverkar ditt blodsocker, så därför är våra energidrycker självklart sockerfria. Vi har istället tillsatt koffein från guaranà och andra naturliga källor.


Bodylab EAA™
Bodylab EAA™ (essential amino acids) är en beteckning på de essentiella aminosyror som hjälper till att bygga upp kroppens protein. REFRESH Energy Drink innehåller alla nio essentiella aminosyror från vår egen Bodylab EAA™.

Vitamin B6/B12
REFRESH Energy Drink innehåller två olika typer av B-vitamin – nämligen B6 och B12. Båda vitaminerna hjälper till att minska trötthet och utmattning samtidigt som de spelar en roll för att upprätthålla ditt immunförsvar*.

*B6 bidrar till ett normalt fungerande immunsystem
B6 bidrar till att reducera trötthet och utmattning.
B12 bidrar till ett normalt fungerande immunsystem
B12 bidrar till att reducera trötthet och utmattning.