Barebells

Barebells Double Bite Peanut Crisp 55g

I lager

25 kr
Proteinladdat snacks med två bites i varje förpackning.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Barebells Double Bite

Barebells Double bites är ett proteinladdat snacks med två bites i varje förpackning. Barebells Double Bites finns i tre fantastiska smaker: Caramel Crisp med frasiga sojapuffar som hålls ihop av en smörig kolasås täckt i krämig choklad. Chocolate Crisp med sojapuffar och kakao som ger en stark chokladsmak i kombination med en rund, krämig och salt chokladsås. Peanut Crisp med frasiga sojapuffar och hackade jordnötter hålls ihop av en smörig kolasås och omsluts av ett krispigt täcke av mjölkchoklad.  

Varje förpackning innehåller dessutom två bites, är utan tillsatt socker och berikade med 16–17 g protein.

Fördelar med Barebells Double Bite

 • 16-17g protein
 • Fantastika smaker
 • Färdigdelad bar, 2 bitar 

Nyhet! Peanut Crisp

Nu är det dags att utöka sortimentet med ännu en smak; Peanut crisp, där frasiga sojapuffar och hackade jordnötter hålls ihop av en smörig kolasås och omsluts av ett krispigt täcke av mjölkchoklad. Peanut Crisp kommer i en förpackning inspirerad av det glada 80-talet, så höj musiken och gör dig redo för en resa tillbaka till ett färgglatt 80-tal – we got the groove, you got the crisp,

Chocolate Crisp

Frasiga sojapuffar och kakao möter en krämig och salt chokladsås – musik till öronen, eller hur? Fortsätt sjunga, den är dessutom helt fri ifrån tillsatt socker och berikad med 16 g protein. Vi har gjort den till två bites så att du lätt kan dela den med en nära vän, men vi kommer inte låta någon veta om du äter båda bitarna själv – let´s just call it a ”snaccident”!

Caramel Crisp

Caramel Crisp får livet att bli dubbelt så gott, men utan tillsatt socker och med 17 g protein. En sant underverk med sojapuffar som hålls ihop av en smörig kolasås täckt i krämig mjölkchoklad. Känn känslan av att dela en bit med en vän, för delad glädje är dubbel glädje!

Box

Barebells Double Bites 12-pack, perfekta kvällsnaxet att unna sig efter en aktiv dag.

/Ambassadör Felix